Hi! Wij zijn Joost & Britte

Als geen ander weten wij hoe waanzinnig het is om in je zelfgebouwde camper te leven en te reizen en dat gunnen wij jou ook! Als ervaren vanlifers en camperbouwexperts zorgen wij ervoor dat jij jouw vanlife droom waarmaakt!

Fulltime vanlifers

In 2018 zei Britte haar baan als ontwerper op en pauzeerde Joost zijn meubelmakerij om in een half jaar tijd met trein en bus van Arnhem naar Singapore te reizen.

Onze handen die zo gewend waren om te creëren jeukten inmiddels behoorlijk en dus vlogen we naar Australië waar we onze eerste camper bouwden.

Bekijk hier: Onze Ford Transit camper ombouw

Ruim een jaar woonden, werkten en reisden we door Australië in onze zelfgebouwde camper. Onderweg kregen we veel vragen over hoe we de camper gebouwd hebben. Al snel resulteerde dit in het helpen en begeleiden van zelfbouwers.

Camper bouwers

Terug in Nederland openden we de deuren van de Camper Werkplaats in Zutphen met hulp van ons reismaatje en technicus met gouden handjes Lucas.
 
In de Camper Werkplaats vind je alles wat je nodig hebt om een camper te bouwen en staan we voor je klaar om je de nodige skills te leren, een duwtje in je rug te geven en met je mee te denken.
 
Domme vragen bestaan niet en iedereen met
een vanlifedroom is welkom.
Camper Werkplaats

Team Vanlife Platform

Vanlife Platform Joost

Meubelmaker Joost

“Woosje Sef” mijn familie grapt er maar al te graag over. Dit riep ik als kind als iemand mij wilde helpen, maar ik het zelf wilde doen. En ik ben geen spat veranderd. Ik ben echt een maker die niet stil kan zitten. Ik leer jou de skills en geef je het zelfvertrouwen om zelf je camper te bouwen. Want 'zelf doen' is fantastsich.

Camper Werkplaats Britte

Ontwerper Britte

Het allerliefste sta ik met blote voeten op het strand, luister ik naar verhalen bij het kampvuur en slaap ik onder de sterren. Bij regen werk ik vanuit ons huisje op wielen. Dit is mijn vanlifedroom, wat is de jouwe? Ik leer je hoe je die droom omzet in een haalbaar ontwerp.

Camper Werkplaats Lucas Midde

Technicus Lucas

We stellen onze vriend en technicus Lucas aan je voor. Lucas vergezelt ons regelmatig op onze reizen, maar is ook een technisch wonder! Hij zorgt ervoor dat alle systemen in je bus goed en veilig zijn aangesloten.

Kortom

Wij staan te springen om onze kennis en ervaring met je te delen. Want we snappen het.
Niets is leuker dan zelf doen, nieuwe dingen leren geeft je een kick en dat verlangen naar vrijheid?
Dat kennen we maar al te goed.

Wil jij met ons je vanlifedroom verwezenlijken? Stuur ons dan een berichtje.

Op dit moment werken we aan:

De ‘Van bus tot droomcamper’ cursus

In deze cursus geven we al onze kennis en leren we je de skills die jou klaarmaken om zelf je droomcamper te bouwen waarmee jouw ultieme vanlife avontuur kan beginnen!

Schrijf je nu in voor de wachtlijst en krijg als eerste toegang: