Hi! Wij zijn Joost & Britte

Als geen ander weten wij hoe waanzinnig het is om in je zelfgebouwde camper te leven en te reizen en dat gunnen wij jou ook! Daarom zorgen wij ervoor dat jij jouw vanlife droom waarmaakt. 

Fulltime vanlife

Ruim een jaar woonden, werkten en reisden we door Australië in onze zelfgebouwde camper. We genoten van de natuur, gingen kitesurfen bij voldoende wind, ontmoetten vele medevanlifers en de meest fantastische locals.

Bekijk hier: Onze Ford Transit camper ombouw

Onderweg kregen we veel vragen over hoe we de camper gebouwd hebben. Al snel resulteerde dit in het helpen en begeleiden van zelfbouwers.

Vanlife Werkplaats

In het mooie Zutphen staat onze camper werkplaats. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een camper te bouwen en staan we voor je klaar om je de nodige skills te leren, het duwtje in je rug te geven en met je mee te denken. Domme vragen bestaan niet en iedereen met een vanlife droom is welkom.

Team Vanlife Platform

Vanlife Platform Joost

Meubelmaker Joost

“Woosje Sef” mijn familie grapt er maar al te graag over. Dit riep ik als kind als iemand mij wilde helpen, maar ik het zelf wilde doen. En ik ben geen spat veranderd. Ik ben echt een maker die niet stil kan zitten. Ik leer jou de skills en geef je het zelfvertrouwen om zelf je camper te bouwen. Want 'zelf doen' is fantastsich.

Camper Werkplaats Britte

Ontwerper Britte

Het allerliefste sta ik met blote voeten op het strand, luister ik naar verhalen bij het kampvuur en slaap ik onder de sterren. Bij regen werk ik vanuit ons huisje op wielen. Dit is mijn vanlife-droom, wat is de jouwe? Ik leer je hoe je die droom omzet in een haalbaar ontwerp.

Camper Werkplaats Lucas Midde

Technicus Lucas

We stellen onze vriend en technicus Lucas aan je voor. Lucas vergezelt ons regelmatig op onze reizen, maar is ook een technisch wonder! Hij weet alles van elektra en deelt die kennis graag met jou.

Kortom

Wij staan te springen om onze kennis en ervaring met je te delen. Want we snappen het.
Niets is leuker dan het zelf doen, nieuwe dingen leren geeft je een kick en dat verlangen naar vrijheid?
Dat kennen we maar al te goed.

 

Kan jij onze hulp goed gebruiken? Stuur ons dan een berichtje.

Onze beste bouwtips ontvangen?

Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief vol waardevolle
informatie voor het bouwen van jouw camper.