Custom Droomcamper

Jouw wensen, onze skills!

Wij bouwen je wensen om tot droomcamper, zodat jouw ultieme vanlife kan beginnen!

Je hebt waanzinnige ideeën en fantastische reisplannen, maar die droomcamper die helemaal aan jouw wensen voldoet, heb je nog niet kunnen vinden. Eigenlijk wil je hem zelfbouwen, maar je hebt niet de skills en tijd. Let’s team up!

Ford Transit Camper ombouw

Custom Droomcamper

De Custom Droomcamper is een samenwerkingstraject voor vanifers (to be) zoals jij. Die hun pinterestboards vol hebben staan met wensen en ideeën en hun bus door professionals wil laten ombouwen tot een unieke droomcamper waarin ze zich onderweg helemaal thuis voelen.

Dit kun je verwachten:

Met het Custom Droomcamper traject werken we intensief samen om jouw camperdroom waar te maken. Bij ons vind je geen catalogus met standaard opties. In plaats daarvan pluizen we je wensen en dromen helemaal uit. We gaan samen opzoek naar de juiste indeling, systemen, producten, stijl en materialen. Vervolgens bouwt ons team jouw bus om tot je ultieme droomcamper!
 

Met jouw Custom Droomcamper:

  • Geniet je van een huis op wielen waarin jij je helemaal thuis voelt.
  • Voel je je veilig met een professioneel aangelegd elektra-/ water- /gassysteem dat helemaal aansluit op jouw behoefte.
  • Ondersteunt je camper jouw lifestyle. Of je nou de beste golven wilt pakken in het zuiden of als digitale nomade door de bergen wilt trekken.
  • Ben je super blij met de keuzes die je hebt gemaakt, waardoor je nu niet denkt “Had ik nou maar…”
  • Ervaar je de ultieme vrijheid van het busleven! 
  • Heb je lang plezier van je droomcamper door de duurzame manier van bouwen.

 

Welkom bij de vanlife community 🙂

“Het was een uiterst aangename en professionele samenwerking. De grote mate aan flexibiliteit, de mogelijkheden van overleg. Ik heb ervan genoten.”

Lydia van der meulen

Het Custom Droomcamper traject is voor jou als…

… je droomt van het busleven in een professioneel gebouwde camper die helemaal bij jouw leven en je wensen past.

… je het leuk vindt om van begin tot eind betrokken te zijn. Je komt regelmatig langs om het ontwerp en de vorderingen te bespreken en keuzes te maken (en om goede koffie te drinken). Tussendoor ben je bereikbaar via mail en/of whatsapp voor vragen en natuurlijk kijk je uit naar de foto/video updates.

… je zelf ook de handen uit de mouwen steekt. We reiken je alle info en opties aan, maar je zult zelf veel keuzes moeten maken.

Optie: Je vindt het leuk om mee te werken aan de relatief makkelijke dingen. Schuren, afkanten, lakken etc. Natuurlijk helpen we je daarbij op weg. Niks zo leuk als het gevoel dat je hebt meegewerkt aan je camper!

 

Custom camper bouwen

Team Vanlife Platform

Wij bouwen jouw droomcamper!

Als ervaren (fulltime) vanlifers en camperbouwexperts hebben we alles in huis om je wensen om te zetten naar een waargemaakte vanlifedroom met een camper waar jij met een big smile in rond rijdt.

Het vaste team bestaat uit Joost (interieurbouwer), Britte (ontwerper) en Lucas (technicus). Daarnaast werken we geregeld samen met o.a. een geweldige installateur en stoffeerder.

Maar, ook jij hoort bij het team! Achterover leunen is er niet bij, we hebben je inzet en betrokkenheid nodig om jouw droomcamper te realiseren. Daar staat tegenover dat je ook van harte welkom bent op de werkplaats-pizza-avonden, yumm!

“We hebben al in Frankrijk, Spanje, Zweden en Noorwegen gereisd en het voelt echt als ons huisje. Het is helemaal onze smaak, en ingericht naar wat wij handig en mooi vinden. “

Laura-Jane van Dijk

Aan de slag!

>> Plan nu je kennismaking in, dan kunnen we begin 2024 aan de slag met jouw droomcamper!

Kosten inbouw:

  • Kleine camper (transporter formaat) vanaf 20.000,– euro.
  • Grote camper (L2H2 of groter) vanaf EUR 30.000,– euro

 

Vrijblijvend kennismaken?

We beginnen met een  kennismaking bij ons op de werkplaats. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen, krijg je een rondleiding, horen we graag meer over je wensen en vertellen wij over onze werkwijze. Zo kunnen we allebei ervaren of we een juiste match zijn om dit avontuur samen aan te gaan.

 

Custom camper

“Het proces delen met jullie is echt een meerwaarde door jullie positieve instelling, gespecialiseerd advies, échte kennis en onderbouwing.”

Kevin Buiting

De antwoorden op veelgestelde vragen

Wat kost het om een bus om te bouwen tot Custom Droomcamper?

Wij bouwen custom droomcampers met de volgende vanaf inbouwprijzen:

  • Kleine camper (transporter formaat) vanaf 20.000,– euro.
  • Grote camper (L2H2 of groter) vanaf EUR 30.000,– euro


Hoeveel jouw Custom Droomcamper precies kost, hangt af van jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat je weet waar je aan toe bent maken we tijdens het kennismakingsgesprek al een ruwe schatting. Pas wanneer je wensen en het ontwerp helemaal helder zijn kunnen we er een eindcalculatie op loslaten. Wij zijn hier heel transparant in en denken actief met je mee om ervoor te zorgen dat we binnen je budget blijven.

Zorgen jullie ook voor de bus?

Nee. We denken graag met je mee welke type bussen er bij jouw wensen passen, maar we zijn geen garagebedrijf en hebben dus niet de expertise om een bus te keuren. 

Moet ik al een bus hebben voordat ik bij jullie aanklop?

Om te beginnen met het Custom Droomcamper traject hoef je nog niet de bus te hebben. Sterker nog, meestal is het zelfs prettiger om te beginnen met de eerste brainstormsessie (onderdeel van het traject) waarin we al een ruwe indeling maken van het interieur. Zo weet je welke grootte/type bus er bij jouw wensen past.

Kunnen jullie ook extra zitplaatsen inbouwen?

Zeker! Wij zijn gecertificeerd om RDW goedgekeurde stoelen te plaatsen waarop je ook tijdens het rijden mag zitten.

Klaar om jouw vanlifedroom waar te maken?

Plan dan nu je kennismaking in!