De Camper Werkplaats

Wij helpen jou bij het bouwen van je droomcamper waar het toch even te moeilijk of te spannend lijkt.

Vanlife Werkplaats

De camper werkplaats is een plek waar domme vragen niet bestaan en iedereen met een vanlife droom welkom is. Joost, Britte en Lucas staan voor je klaar en leren je de nodige skills, helpen je bij de moeilijk dingen en denken met je mee.

Wel moedigen we je aan om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat is toch echt het allerleukste!

Makers hub

De werkplaats vind je vlak achter het station van het mooie Zutphen. Tegenover de werkplaats zit zowel een Gamma als een Praxis. Toch handig. Bovendien zijn we omringd door vele leuke bedrijven van andere makers en creatievelingen, een gezellige boel dus. En mocht het laat worden de biotoko, pizzeria en snackbar zijn dichtbij.

Voorzieningen van de camper werkplaats

Eigenlijk bestaat ‘de werkplaats’ uit 3 units met als hart de houtwerkplaats. In de houtwerkplaats vind je alles wat je nodig hebt om meubels te maken. Naast decoupeerzagen, invalzagen en afkortzagen beschikken we ook over een grote formaatzaag. Voor de fanatiekelingen is er uitgebreider gereedschap zoals bijvoorbeeld een dominofrees.

Let op: In de werkplaats is in beperkte mate hout aanwezig, neem dus je eigen bouwmateriaal mee of bestel op tijd bij ons (informeer voor de mogelijkheden en huidige prijzen).

Naast de houtwerkplaats vind je Lucas zijn paleis – een werkplaats ingericht voor elektra en staal. In de derde unit kan je zelfstandig aan de slag. Hieronder lees je daar meer over.

Begeleiding in de camper werkplaats

Jij wilt zelf je camper bouwen, maar je hebt nog niet alle skills en kennis. Bovendien is bijvoorbeeld een gat zagen in je net gekochte bus hartstikke spannend. Dat snappen wij. Daarom helpen wij jou met het stukje wat je lastig of spannend vindt.
 
Je kan o.a. bij ons terecht voor: Gereedschapsles, elektraplan en installatie, een dakluik inbouwen, opstarten met isoleren, Betimmering van de wanden en het plafond, het leggen van de vloer, meubels uitdenken, begeleiden van het bouwen, imperiaal op maat, keuken installeren etc.
 
 

Werkplaats huren?

Wil jij zelfstandig aan de slag? Dat is mogelijk, maar dan willen we je graag eerst leren kennen en zien hoe je werkt. Als we merken dat je (nog) niet veilig werkt of (nog) niet goed omgaat met gereedschap, kijken we samen hoe we je wel kunnen helpen. Bijvoorbeeld met een gereedschapscursus of een opfrisles zodat je daarna wel zelfstandig aan de slag kan.

Tot binnenkort in de werkplaats!

We kijken er naar uit om je te ontvangen.
Wil jij met ons aan de slag? Of heb je een vraag?

Onze beste bouwtips ontvangen?

Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief vol waardevolle
informatie voor het bouwen van jouw camper.