Dakluik camper

Dakluiken vind je in verschillende soorten, maten en kwaliteit. Maar, waar moet je op letten als je een dakluik koopt voor je camper? Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden en wat je wel of niet wilt overwegen.

Lees verder >>

BPM Camper berekenen

Wil jij de BPM camper berekenen? En vind jij “leuker kunnen we het niet maken, maar wel makkelijker” ook zo’n dooddoener? Vooral als je na uren uitzoekwerk nog niet weet hoe je de BPM voor je camper berekent? Wij gaan je helpen! We maken het en leuk, want wie wordt er nou niet blij van een flowchart? En makkelijker, beloofd.

Lees verder >>

Ford Transit camper ombouw

Welkom bij onze Ford Transit camper ombouw!  Bereid je voor op een rondleiding waarin we je meenemen in onze ontwerpkeuzes en gluur lekker naar binnen. Raak je geïnspireerd voor je eigen project? Laat het ons weten, we horen graag over jouw vanlife droom.

Lees verder >>

Een bus ombouwen tot camper in 10 stappen

Je staat in de startblokken om te beginnen aan jouw droom: Een bus ombouwen tot camper. Maar waar moet je beginnen? Wij (Joost en Britte) helpen je graag op weg met dit stappenplan. Lees snel verder en als je nog vragen hebt, mag je ons altijd een berichtje sturen.

Lees verder >>